Tietoja meistä

NordName on suomalainen internetratkaisuja tarjoava palvelu. Olemme suomalainen verkkotunnusvälittäjä ja myymme myös korkealaatuisia webhotelliratkaisuja cPanel-hallintapaneelilla. Kauttamme saa myös SSL-sertifikaatteja, dedikoituja palvelimia ja kotisivuja. Palvelimemme sijaitsevat Tukholmassa, Ruotsissa.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1987 ja on siitä lähtien tarjonnut IT-konsultointipalveluja. Verkkotunnus- ja webhotellimarkkinoille siirryimme vuonna 2013 Sourceress-nimisen brändin alla, joka sittemmin on uudelleennimetty NordName:ksi.

Vahvuuksiamme on turvallisuus, yksityisyydensuoja ja erinomainen asiakaspalvelu. Otamme asiakkaidemme yksityisyyden erittäin vakavasti ja kaikki asiakkaidemme palvelut ovat anonymisoitu niin hyvin kuin mahdollista.

Asiakaspalvelumme on saatavilla päivittäin Live Chatista sivustomme kautta klo 12-22 välisenä aikana ja palvelee sinua mielellään. Palvelun tarjoaa oululainen yritys C-Soft Oy.

Tehtävämme

Olemme jo akkreditoitu verkkotunnusvälittäjä .fi-, .ax-, .eu-, .pw- ja .fm-verkkotunnuspäätteille. Meillä on tähtäimessä päästä akkreditoiduksi välittäjäksi niin monelle verkkotunnuspäätteelle kuin vain mahdollista minimoidaksemme välitykseen liittyvien välikäsien määrää ja tarjotaksemme verkkotunnuksia mahdolllisen edulliseen hintaan. Seuraavaksi tulemme hakemaan .se/.nu-akkreditointia ja sen jälkeen ICANN-akkreditointia jolloin voimme välittää gTLD-verkkotunnuksia (esim. .com/.net) ilman mitään välikäsiä!

Valitsemalla meidät verkkotunnusvälittäjäksesi voit varmistua siitä, että verkkotunnuskustannuksesi tulevat putoamaan ajan kanssa kun nautit meidän alennusohjelman alennuksista. Ja parasta on se, että rakennamme oman ohjelmistomme - meillä ei siis sen suhteen ole toistuvia kustannuksia ja siten pystymme tarjoamaan palveluitamme entistä edullisemmin.

Itse rakentamamme hallintapaneeli on myös erittäin helppokäyttöinen ja se tarjoaa laajan valikoiman useita työkaluja verkkotunnuksen hallintaan.