Colocation-palvelu

Palvelintilan vuokraus Tukholmassa

Hinnasto

Laadukas koti yrityksesi palvelimelle Tukholmassa

NordNamen colocation-palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat asettaa yrityksen liiketoiminnalle tärkeitä palvelimia kustannustehokkaaseen ympäristöön.

Palvelintilaa vuokrataan palvelinyksiköittäin (1U,2U,3U, jne), mutta mahdollisuus vuokrata kokonaisia räkkejä on myös olemassa. Palvelintilaa pystyy myös kasvattamaan tai pienentämään joustavasti.

Palveluun sisältyy internet-yhteys rajattomalla liikenteellä ja virransyöttö.

Palvelinkeskuksemme sijaitsee Tukholmassa.

-20% alennus kuukausimaksusta

Tarjous on voimassa 31.3.2019 asti. Saat palvelun yhden (1) vuoden ajan -20% alennuksella. Ei koske asennusmaksua.

Taattu virransyöttö, ilmastointi ja palosuojaus

Palvelimestasi ei koskaan katkea virrat! Palvelinkeskuksestamme löytyy muun muassa kaksinkertaiset UPS-akut ja dieselgeneraattorit, jotka takaavat jatkuvan virransyötön. Palvelinkeskuksessa on myös ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät, palosuojaus, turvajärjestelmä kulunvalvonnalla ja 24/7 kameravalvonta.

Nopea ja luotettava internet-yhteys

Palvelimet kytketään 1 Gbps verkkoomme, joka mahdollistaa palvelimiesi keskinäisen kommunikoinnin erittäin nopean yhteyden ylitse. Varsinaisen internet-yhteyden nopeus on myös 1 Gbps (jaettu yhteys) ja liikenteen määrää ei ole rajoitettu. Internet-yhteyden tarjoaa IP-Only. Palveluun sisältyy yksi IPv4-osoite ja ylimääräisiä on mahdollista saada lisämaksua vastaan.

Palvelimien hallinta

Jos palvelimistasi löytyy iLO/iDRAC-tuki, saat mahdollisuuden kytkeä ne erikseen verkkoon, joka mahdollistaa palvelimien hallinnan etänä kotoa tai toimistosta käsin. Pystyt myös halutessasi saamaan palvelinkeskukseen kulkukortin, jolloin pääset suorittamaan huoltotoimenpiteitä paikan päälle.

69/kk

1U palvelintila

 • Sijainti: Tukholma
 • Internet-yhteys: 1 Gbps
 • Virta: 200W
Tilaa

105/kk

2U palvelintila

 • Sijainti: Tukholma
 • Internet-yhteys: 1 Gbps
 • Virta: 400W
Tilaa

139/kk

3U palvelintila

 • Sijainti: Tukholma
 • Internet-yhteys: 1 Gbps
 • Virta: 600W
Tilaa

169/kk

4U palvelintila

 • Sijainti: Tukholma
 • Internet-yhteys: 1 Gbps
 • Virta: 800W
Tilaa

Yllä mainitut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Colocation
Mitä palvelimeen tulee asentaa etukäteen?

Heti tilauksen tehtyänne toimitamme teille palvelimeen asennettavat verkkoasetukset (IP-osoite, aliverkko, gateway, DNS-palvelin). Ne tulee asentaa palvelimeen jo omalla paikkakunnallanne, jolloin palvelin tarvitsee vain kytkeä verkkoon palvelinkeskuksessa.

Miten toimitamme palvelimen palvelinkeskukseen?

Voitte tuoda palvelimen palvelinkeskukseen joko itse henkilökohtaisesti, jolloin työntekijämme tapaa teidät palvelinkeskuksella sovittuun aikaan. Vaihtoehtoisesti voitte toimittaa palvelimen postitse/kuriiriyhtiöllä, jolloin asennamme palvelimen puolestanne.

Myyttekö palvelimia?

Jos teillä ei vielä ole palvelinta ja haluaisitte ennemmin vuokrata palvelimen, voimme tilannekohtaisesti rakentaa teille palvelimen haluamillanne spekseillä. Ota yhteyttä!

Muut hinnat ja ehdot

Asennusmaksu 105,00 EUR
Remote Hands (next-business-day) 85,00 EUR per alkava tunti
Remote Hands (muut ajat) 199,00 EUR per alkava tunti
Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Palvelun sopimuskausi on 3 kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 1 kuukauden irtisanomisajalla.